De favo tijd van het jaar. De oranje vlaggen en de vuvuzelas mogen weer uit de kast. Dit jaar is het jouw beurt om de buurt op stelten te zetten. Wij geven jou de beste tips voor een geslaagd feestje.

Tip 1: maak een poule

Jij denkt dat het 2-1 wordt, maar je buurman gelooft er heilig in dat het 4-0 wordt. Dilemma’s, dilemma’s. Om er een extra leuk wedstrijdje van te maken is het dan ook leuk om een poule te starten. Gelukkig kan dit tegenwoordig online, bijvoorbeeld op Intikkertje. De winnaar krijgt een leuke prijs als een bierpakketje. Liever iets meer adrenaline? Leg allemaal 5 euro in. De winnaar kan er met de winst vandoor!

Tip 2: huur een leuke locatie af

Om jouw feest echt te laten slagen is het leuk een leuke plek af te huren. Dit scheelt jou geregel met eten en drinken inkopen. Denk aan een leuk cafe of aan een strandtent. Bespreek van tevoren met de locatie over jouw wensen en het aantal gasten. Liever toch thuis, kijk dan of je een tent kunt afhuren voor de tuin of voor in de straat. Zo kan iedereen aanschuiven.

Tip 3: een beamer

Hoewel het leuk zou zijn, hebben de meeste mensen waarschijnlijk geen supergrote flatscreen in hun woonkamer hangen. Zeker wanneer jij buiten of op locatie jouw feestje geeft, is het dan ook een goed idee om een beamer te huren. Zo heb je de wedstrijd ook nog op groot scherm.

Tip 4: decoratie

Een goede dosis oranje attributen kan natuurlijk niet ontbreken op jouw feestje. Je wilt hier uiteraard geen honderden euro’s aan kwijt zijn en winkels als de action of Solow kunnen voor jou een enorm goede uitkomst zijn. Je vindt hier alles wat je hartje begeert en helemaal in thema. Oh enne.. iedereen moet uiteraard ook in het oranje komen he?!

Natuurlijk kan het zijn dat jij een ander team wilt supporter. Dan kan je al deze tips natuurlijk ook toepassen met een kleine verandering in kleuren en decoratie. Het allerbelangrijkste is natuurlijk de sfeer en het humeur. Met een beetje positiviteit is winnen appeltje eitje!