It’s beginning to look a lot like……. Christmas! De leukste tijd van het jaar staat weer voor de deur en ondanks dat dit gepaard gaat met heel veel kerstliedjes en gezelligheid, kan het ook de enige stress opleveren. Hier een aantal tips voor originele cadeau’s

Een kook en of cocktail- cursus

Hoewel het leuk is om iets materialistisch te krijgen, is een dagje uit misschien wel veel persoonlijker en leuker om te geven. In een kookcursus leer jij alles over ingrediënten en kun je samen nieuwe gerechten ontwikkelen. Doe je het nou net voor het kerstdiner, dan heb je misschien nog wel extra ideeën. Liever iets meer Bourgondiër. Ga dan voor een leuke cocktail cursus met hapjes. Schud en shake erop los en nip ondertussen lekker mee.

Een polaroid camera

Over herinneringen maken gesproken! Een camera kan best duur zijn, maar een polaroid daarentegen nog redelijk betaalbaar. Het leuke aan een polaroid is dat jij direct de foto’s kunt printen en herinneringen kunt vastleggen. Zo weet je in ieder geval dat na het uitpakken van jouw cadeautje, je ook meteen kan zorgen dat de avond onvergetelijk wordt gefotografeerd.

Een nachtje weg

Hoewel het natuurlijk enorm leuk is een fles wijn of een nieuw horloge te krijgen, is kerst eigenlijk om het samenzijn. Wat is er dan ook leuker dan een nachtje samen ertussenuit naar een leuke stad. Er gaat niks boven quality time met zijn twee, of het nou je broer, zus, vriend, moeder of oma is!

Happy socks

Its the most.. cold time of the year! Er gaat niks boven een lekker paar warme sokken in de koude wintertijd. Wil jij iets origineels geven? Dan is een gepersonaliseerde set sokken misschien zo verkeerd nog niet. Of je nou fan bent van de Beatles, foute kerstsokken, pizza of dieren. Happysocks heeft van alles wel een beetje, zodat je precies iets kan vinden wat matcht. Gieren van het lachen gegarandeerd!

Er zijn natuurlijk talloze leuke ideeën en je kunt het altijd houden bij een veilige optie zoals een nieuw luchtje, een rituals pakket of een nieuw horloge. Uiteindelijk gaat het om het gebaar en iets leuks vind jij vast en zeker!