Yes jouw zoon of dochter is geslaagd en het is tijd voor een feestje. Naast een taart en champagne is het leuk de geslaagde persoon even in het zonnetje te zetten. Hieronder hebben wij wat leuke ideeën voor jou op een rijtje gezet op volgorde van goedkoop naar iets prijziger!

Een helium ballon

Wat is er leuker dan een enorme doos voor je deur met als een verassing een enorme helium ballon. Je voelt je niet alleen speciaal, maar hij blijft waarschijnlijk ook nog een aantal weken in je woonkamer zweven. Bij GREETZ of bij Hallmark kun jij voor 15,- al iemand in het zonnetje zetten. Maak het extra persoonlijk door er een kaartje bij te geven. Of bloemen misschien? Misschien cliché, maar clichés zijn er voor een reden toch?!

Een bucket-list boek

Afhangende van waar iemand voor geslaagd is, is 1 ding zeker: het is nu tijd voor avontuur. De mijn bucketlist boeken zijn er in verschillende vormen. Voor koppels, voor de persoon zelf, je kunt hem zelfs personaliseren. Streep samen nieuwe mijlpalen af en ga op ontdekkingstocht naar nieuwe uitdagingen. Je kunt dit boek al vinden voor 20,-. Een leuk bloemetje erbij en jij zit helemaal gebakken.

Even helemaal zen met een massage of behandeling

Na weken ploegen, zweten en zwoegen, is de persoon in kwestie vast helemaal uitgeput en klaar voor even relaxen. Wil jij een origineel cadeau geven? Dan is een massage of soortgelijke behandeling perfect. Even helemaal in de watten gelegd worden met een massage of misschien wil jij wel samen een dagje naar de spa. Wij krijgen spontaan zin om zelf ook te gaan.

Een weekendje ertussenuit

Wil jij echt uitpakken en de geslaagde verwennen, dan is misschien een weekendje weg een leuk idee. Niet alleen hebben jullie wat quality time na al het harde werken, ook is er genoeg tijd voor avontuur en een drankje op het terras. Een leuk en origineel idee is de weekendjes van srprs. Extra spannend omdat je pas op het vliegveld te horen krijgt waar je heen gaat. Origineel en uniek!

Uiteraard zijn er nog veel meer ideeën te vinden, maar hopelijk ben je in ieder geval goed op weg geholpen. Wij zeggen in ieder geval: Hieperdepiep! Hoera!