Hiep hiep hoera! Na het harde werken is het dan eindelijk zover. Jij mag de vlag uithangen en proosten op het afronden van jouw studie. Om het feest helemaal te laten slagen helpen wij jouw met de best tips en tricks voor een knal fuif.

Tip 1: kies een leuk thema

Er gaat niks boven een goed verkleedfeestje. Een leuk thema voor jouw feestje kan dan ook niet ontbreken. Denk hierbij aan sensation white, shine bright like a diamond (aka glitters) of misschien wil jij een iets wilder thema zoals bohemian style. Je kan het zo gek nog niet bedenken. Een thema is niet alleen van belang voor wat jouw gasten aan moeten trekken, maar misschien ook van belang voor de decoratie! Een must dus!

Tip 2: een bezoekje aan de euro winkel

Nu je een thema hebt gekozen is het hoog tijd voor de decoratie. Je wilt hier uiteraard geen honderden euro’s aan kwijt zijn en winkels als de action of Solow kunnen voor jou een enorm goede uitkomst zijn. Je vindt hier alles wat je hartje begeert en helemaal in jouw thema.

Tip 3: bedenk een originele uitnodiging

Met leuke programma’s zoals canva maak jij binnen no time een leuke uitnodiging die jij kan opslaan en kan doorsturen. Lekker creatief en je gasten zullen meteen enthousiast worden voor jouw knal party.

Tip 4: snacks, snacks en nog eens snacks

Sla van tevoren jouw wijntjes, biertjes en snacks in. Wil je hier nou een beetje op besparen dan is het misschien een idee even langs de Sligro of groothandels te gaan. Check van tevoren even de deals en kortingen. Misschien heb jij wel iets afgehuurd en hoef je je hier geen zorgen over te maken. Er kan haast niks meer misgaan!