Dé meest zoetzappige dag van het jaar komt er weer aan. Voor sommige iets om het hele jaar naar uit te kijken, voor andere een dag die ze het liefst overslaan. Met de hartjes en rode rozen in alle supermarkten en winkels ontkom je er haast niet aan; Valentijnsdag. De dag om jouw liefde even in het zonnetje te zetten. Hoewel het in jouw relatie natuurlijk niet alleen maar om deze dag zou moeten draaien, is het wel leuk iets voor elkaar te doen. Wij zetten de leukste tips voor je op een rijtje.

Tip 1: Valentijnsdag is niet alleen voor geliefdes

He laten we eerlijk zijn… Valentijnsdag kan ook voor de single onder ons leuk zijn. Zet bijvoorbeeld jouw beste vriend of vriendin eens in het zonnetje of geef je moeder een mooie bos bloemen. Deze dag draait om liefde en hoe je deze uit maakt eigenlijk helemaal niet uit! Side note: Ja hiermee zeggen wij dat chocola voor jezelf kopen ook mag. Self-love is ook belangrijk?!

Tip 2: De chlichés zijn er niet voor niets

Wij kunnen nu hele exotische ideeën met je delen, maar soms zijn het nou eenmaal de simpele dingen die het em doen. Clichés zijn er nou eenmaal niet voor niets toch?! Koop dus inderdaad een mooie bos rozen, of schrijf een lief kaartje, verras je liefde met chocola of een lekkere fles wijn. Gegarandeerd dat het alsnog een brede glimlach op zijn of haar gezicht brengt.

Tip 3: een weekendje weg of een stedentrip

Pak je liever wel iets uit ga er dan samen even lekker tussenuit. Bezoek bijvoorbeeld een stad die jullie allebei nog niet gezien hebben en ga lekker lunchen en rondstruinen samen. Te koud hier in Nederland? Dan kun je natuurlijk ook het vliegtuig pakken naar de zon. Een weekendje met jullie tweetjes doet wonderen voor jullie relatie en de batterij is vast weer helemaal opgeladen na afloop.

Tip 4: Een avond voor jullie twee

Je hoeft natuurlijk helemaal niet de deur uit om toch een mooie avond te hebben. Kies samen een lekker hoofdgerecht en toetje uit en kokkerellen maar! Er gaat niks boven samen in de keuken klieren. Dek de tafel extra mooi en haal een lekker wijntje voor bij het eten. Wie weet kunnen jullie na afloop samen op de bank ploffen met een romantische film. Simpel en effectief!