Er is niks fijner dan verliefd zijn en dit samen te delen. Wanneer je echter langer samen bent, kan een goede oppepper in je relatie wonderen doen. Maar hoe zet jij jouw lief nou in het zonnetje en waar kun je iemand echt blij mee maken?

Maak een lekkere wandeling

Binnen zitten is ook maar zo saai op een gegeven moment, dus wat is er beter dan gewoon samen op pad? Ga lekker naar het strand of het bos om uit te waaien. Nederland is rijk aan mooie wandelgebieden. Neem een kleedje mee, wat snacks en een wijntje en jouw dag is geslaagd! Check wel even het weer van tevoren. Het zou natuurlijk zonde zijn als jouw dagje uit, letterlijk en figuurlijk in het water valt.

Plan een dagje uit voor elkaar

Surprises are always fun! Trek een lootje met wie de dag inplant en wie de avond en verras elkaar. Zo kun jij bijvoorbeeld als leuke dag activiteit naar een pretpark plannen, maar jouw lief een leuk rustig dinner met een cocktailbar. Je mag elkaar niet vertellen wat je gaat doen. Extra spannend en leuk!

Maak een bucketlist samen

De ideeën voor dates zijn natuurlijk enorm, maar het is nog veel leuker om een gezamenlijke bucketlist samen te stellen. Schrijf al jullie ideeën op papiertjes en verzamel deze in een pot. Wanneer jullie een keer inspiratieloos zijn, kunnen jullie een kaartje trekken en heb je direct een leuk idee. Bedenk zowel grote als kleine activiteiten voor de afwisseling. Een lief kaartje voor elkaar schrijven is bijvoorbeeld ook al een leuk gebaar. Inspiratie loos? Neem dan eens een kijkje in het bucketlist boek voor koppels. Ook online zijn er genoeg leuke dingen te vinden.

Een spannende avond

Tijd voor een shoppingspree en niet zomaar een. Tijd voor mooi lingerie. Want waar maak jij jouw vent of vriendin blijer mee dan met een mooi lingerie setje op de bank wachten tot hij of zij thuiskomt. Maak het extra spannend of romantisch door wat kaarsjes aan te steken en een badjas aan te trekken. Een spannende avond kan jouw relatie weer even helemaal op laten bloeien.

Een dagje naar de spa

Zijn jullie beide een beetje uitgebrand en toe aan volledige ontspanning? Dan is een dagje samen naar de spa misschien de perfecte uitkomst. Prik een leuke locatie en vertrek op tijd. Maak er een heel dagje van door daarna samen nog even te lunchen of een massage toe te voegen afhangende van jullie budget. Jullie komen gegarandeerd helemaal zen thuis!