Het leven van een single, is zo makkelijk nog niet. Wij kunnen het weten. Hoewel het eigenlijk vanzelfsprekend is zomaar op iemand af te stappen, blijkt dat in de realiteit toch iets minder rooskleurig. Waarschijnlijk word je dan ook constant aan te raden de dating-apps erbij te pakken, maar hoe doe je dat nou zonder dat digitale schermpje? Hier 3 tips!

Tip 1: zoek een nieuwe hobby of join een club

Rondjes lopen binnen de vaste vriendencirkel houdt natuurlijk een keertje op en om je cirkel dan ook te vergroten is een nieuwe hobby of sport een goede uitkomst. Ook heb je genoeg clubs om je bij toe te voegen zoals bijvoorbeeld rotary Nederland. Je ontmoet gegarandeerd nieuwe mensen en hebt ook nog eens een nieuwe uitdaging. Win, win!

Tip 2: blind daten

We kunnen het ons nu niet echt meer voorstellen, maar vroeger hadden wij niet eens de luxe van een app en moest je haast wel fysiek contact zoeken. Zo introduceren wij jou: Blind daten. Jouw vriendin of vriend regelt een date voor je met iemand die je nog nooit eerder ontmoet hebt. Van beide kanten is het dus een complete verassing. Best spannend, maar wie weer klikt het meteen?

Tip 3: sta open voor alledaagse plekken

Liefde kan soms in een klein hoekje zitten en daarom dus op alle plaatsen voorkomen. Wie weet loopt de liefde van jouw leven in de supermarkt of in het park. Aan jou echter de uitdaging om je stoute schoenen aan te trekken en op hem of haar af te stappen. We weten allemaal hoe lastig het soms kan zijn, maar met een grapje vraag of luchtig gesprek kan jij misschien wel de ware vinden. Overal!

Natuurlijk is daten van achter een schermpje een stuk veiliger, maar het is oh zo leuk om zelf de stoute schoenen aan te trekken. Laten we eerlijk zijn, als we alleen wachten op het lot, kun je misschien lang wachten!