Er zijn veel originele cadeaus die je aan wat oudere kinderen kunt geven. Hier zijn enkele voorbeelden:

1: Een boekenserie

Voor kinderen die houden van lezen, is een boekenserie een geweldig cadeau. Ze zullen zich verheugen in het volgen van de avonturen van hun favoriete personages en het uitzoeken van de geheimen in de verhalen.

2: Een science kit

Kinderen houden van experimenteren en ontdekken. Een science kit is een geweldig cadeau voor kinderen die geïnteresseerd zijn in wetenschap en technologie. Er zijn verschillende kits beschikbaar, van chemie tot robotica, dus er is voor ieder wat wils.

3: Een muziekinstrument

Muziek kan een geweldige manier zijn om creativiteit te stimuleren en zelfvertrouwen te vergroten. Een muziekinstrument, zoals een gitaar of piano, is een geweldig cadeau voor een kind dat geïnteresseerd is in muziek.

4: Een sportuitrusting

Sporten is een geweldige manier om gezond te blijven en energie kwijt te raken. Als een kind geïnteresseerd is in een bepaalde sport, zoals voetbal of basketbal, is een sportuitrusting een geweldig cadeau.

5: Een creatief cadeau

Creatieve cadeaus zoals een teken- of schilder set, een knutselpakket of een lego-set zijn geweldig voor kinderen die geïnteresseerd zijn in kunst en ontwerp. Dit zal hun creativiteit aanwakkeren en hen inspireren om nieuwe dingen te creëren.

6: Een educatief cadeau

Educatieve cadeaus zoals een taalcursus, een programma voor het leren van een nieuwe taal of een computerprogramma voor het leren van programmeren kan een geweldige manier zijn om een kind te stimuleren om nieuwe vaardigheden te leren.

7: Een Squishy als cadeau 

Squishies, ook wel bekend als stressballen, kunnen een leuk cadeau zijn voor wat oudere kinderen. Hoewel ze vaak worden geassocieerd met jongere kinderen, zijn ze ook populair bij tieners en jonge volwassenen. Squishies zijn er in veel verschillende vormen, maten en designs, van dieren tot voedsel en zelfs populaire pop culture items.

Al deze cadeaus zijn origineel en nuttig voor oudere kinderen. Het is belangrijk om te overwegen waar het kind geïnteresseerd in is, of het nu lezen, wetenschap, muziek, sport, kunst of educatie is, er is altijd wel iets te vinden dat aansluit bij hun interesse.