Virtuemart 2.0 met iDEAL voor Joomla 1.7

Joomla maakt veel ontwikkelingen door en gelukkig zijn ook de makers van Virtuemart niet achtergebleven deze keer. Met dank aan de experts van Chill Creations is er nu ook iDEAL voor Virtuemart 2.0, zo kunt u uw webshop met Virtuemart veilig updaten naar de meest recente versie.

Over Virtuemart

Virtuemart is een Joomla component waarmee u eenvoudig een krachtige webshop krijgt. Virtuemart 2.0 is een nieuwe release van deze webshop component die een stuk sneller en krachtiger is dan de oude versie. En een groot voordeel: Virtuemart 2.0 is ook in de code een stuk schoner. Hierdoor worden de producten in uw webshop beter geïndexeerd door zoekmachines en shoppen uw klanten sneller en veiliger. Wanneer uw een Virtuemart webshop heeft kunnen wij deze voor u updaten naar Virtuemart 2.0 waardoor u ook al een stap in de goede richting zet voor de nieuwe release van Joomla 2.5 die eind januari wordt verwacht.

iDEAL voor Virtuemart 2.0

De release van Virtuemart 2.0 is al enkele weken terug geweest. Het grootste probleem voor de Nederlandse webwinkels was dat er nog geen veilige en werkende versie van een iDEAL component was. De ontwikkelaars van Chill Creations hebben gelukkig al snel een release gedaan van hun cciDEAL Platform waarmee u eenvoudig iDEAL voor Virtuemart implementeert in uw website.

cciDEAL Platform

Deze iDEAL component werkt prima met diverse iDEAL abonnementen van de grote banken, maar ook met iDEAL van Mollie.nl. Betalen met iDEAL wordt op deze manier een stuk veiliger en het werkt prima in Joomla 1.7 en Joomla 2.5!

De grootste voordelen van cciDEAL Platform:

  • Werkt samen met de belangrijkste iDEAL-versies van de grote Nederlandse banken (ING, Rabobank, ABN Amro) en met Mollie.nl.
  • Eenvoudig iDEAL implementeren voor Virtuemart 2.0
  • 12

  • Werkt met Joomla 1.7 en binnenkort ook voor Joomla 2.5
  • Professionele ondersteuning door Virtuemart experts
  • cciDEAL Platform is zeer gebruiksvriendelijk, ook vanuit het oogpunt van uw klant.
  • Regelmatig nieuwe updates, dus altijd veilig betalen.

 

Uw webwinkel met iDEAL?

Wij kunnen voor u een webwinkel ontwikkelen. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat uw klanten met iDEAL kunnen betalen. Voor al onze Joomla webwinkels vertrouwen wij daarbij op de experts van Chill Creations.

Heeft u al een webshop en bent u op zoek naar iDEAL voor Virtuemart 2.0? Bekijk dan de informatie op de website van Chill Creations. Natuurlijk kunt u voor vragen ook altijd bij ons terecht.

iDEAL voor Virtuemart